Asiatisk linsesuppe Aftensmadsopskrift fra kogebogen Ild, mad og fællesskab. Opskriften er lavet til 10 personer og egnet til vintermånederne. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Bacon pot i Dutchoven Spændende aftensmad som tilberedes i dutchoven og langtidssteges. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Gettyimages Bagning i støbejernsgryde Bag det lækreste brød i en støbejernsgryde med låg Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Junior Trop Senior Type: Madlavning
Brændende kærlighed Aftensmadsopskrift fra kogebogen Ild, mad og fællesskab. Opskriften er lavet til 10 personer og egnet til vintermånederne. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Bygotto med svampe og forårsløg Aftensmadsopskrift fra kogebogen Ild, mad og fællesskab. Opskriften er lavet til 10 personer og egnet til vintermånederne. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Bål - Nordisk mytologi fantasiramme Med udgangspunkt i den nordiske mytologi som fantasiramme, skal spejderne tænde et flot bål. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Mikro Type: Madlavning Natur og friluftsliv Samarbejdsøvelser
Cremet blomkålssuppe Aftensmadsopskrift fra kogebogen Ild, mad og fællesskab. Opskriften er lavet til 10 personer og egnet til forårsmånederne. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Dahl deluxe Aftensmadsopskrift fra kogebogen Ild, mad og fællesskab. Opskriften er lavet til 10 personer og egnet til efterårsmånederne. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
den gale videnskabsmand Et sejt forløb for minier og juniorer med sjove( ufarlige) forsøg. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Mini Junior Type: Vandaktiviteter Kreativitet og håndelag Evaluering og refleksion
Fasaner – ænder Spejderne lærer om fasaner og ænder, hvordan deres krop fungerer, og hvordan man kan lave mad af dem. Aktiviteten er en del af Høstmærket. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Familiespejder Type: Madlavning