Støt Det Danske Spejderkorps

Vær med til at skabe endnu flere modige børn og unge 

Spejder er fællesskab, friluftsliv og udfordringer. Det er venner og oplevelser, som hænger ved resten af livet.  

Til spejder er der højt til himlen, plads til fordybelse, til vildskab og til alle slags børn. Børn, der får lov til at prøve selv, fejle og prøve igen. Ofte kan de dobbelt så meget, som de selv tror, og 10 gange mere, end hvad deres forældre havde forestillet sig. Derfor ender spejdere tit med at lykkes og udvikle sig sammen. Det skaber grobund for et unikt fællesskab, der forener 37.000 mennesker, og som til sammen udgør Det Danske Spejderkorps.   

Vi er i gang med at starte nye spejdergrupper i Danmark. For med over 2000 børn på venteliste til at blive spejder, bliver vi nødt til at handle. Vi har de seneste år startet 10 nye spejdergrupper og har en ambition om at starte fem nye om året i de kommende år. Men det kræver ressourcer.  

Når du støtter vores arbejde, går din donation direkte til, at vi kan starte endnu flere nye grupper. Målet er, at alle, der vil være spejdere, skal kunne blive det. Med din støtte er du med til at sikre, at fremtidens generationer også får lov at fare vild og finde vej igen. 

Tusinde tak for din støtte – den er med til at skabe flere modige børn og unge.  

Du kan få skattefradrag for bidrag op til 17.200 kroner om året. Det fremgår automatisk af selvangivelsen, hvis du giver os tilladelse til at stå for det praktiske.