Foto Gettyimages Amerikanske pandekager med bær Tykke amerikanske pandekager med blåbær og ahornsirup eller flydende honning Varighed: 30-60 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Bacon pot i Dutchoven Spændende aftensmad som tilberedes i dutchoven og langtidssteges. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Junior Trop Senior Type: Madlavning
Bagning i støbejernsgryde Bagning i støbejernsgryde med låg Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Gettyimages Bagte bananer med chokolade En god nem dessert lavet over bål Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Morten Hatting Voltelen Bagte kartofler i trylledej Bag en bagekartoffel i bålet uden brug af staniol Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Type: Madlavning
Foto Gettyimages Bagte æbler med marcipan Bagte æbler med solbær, marcipan, friske hasselnødder og flødeskum Varighed: 30-60 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Bhutan Aktiviteter til spejdermøder som giver indblik i bhutanesisk kultur. Hæftet er tidligere udsendt til alle grupper i print. Varighed: 30-60 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning Leg Drama og Musik Klima og Miljø Kultur og samfund Kreativitet og håndelag
Birkesaft Lav din eget saft fra birketræer Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Natur og friluftsliv Madlavning
Foto Gettyimages Blomkålssuppe med bacon En lækker suppe der også er god om sommeren. Spis den med sprødristede bacontern, håndbælgede ærter og friskbagt grovbrød. Varighed: 60-90 minutter Målgruppe: Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Brug dit bål som ovn Har I endnu ikke prøvet at bage på bål, så er det med at komme i gang, for det er super lækkert! Vi giver et indblik i kagebagning-over-bål-kunsten. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Trop Senior Type: Madlavning