Foto Morten Hatting Voltelen Bagte kartofler i trylledej Bag en bagekartoffel i bålet uden brug af staniol Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Type: Madlavning
Birkesaft Lav din eget saft fra birketræer Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Natur og friluftsliv Madlavning
Foto Mads Danquah Fladbrød med brændenælder og skvalderkål Find skvalderkål og brændenælder eller andre spiselige planter og brug dem i pandebrød. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Type: Madlavning
Foto Gettyimages Fufu Fufu er Ghanas nationalret. Er den lavet rigtigt, kan den kun spises med fingrene. Typisk bruger man yams, en rodfrugt, der vokser i Ghana. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Grillede majs med avocado og kikærtesalat Kan avocado grilles? Prøv bare, det smager godt, ikke mindst med en spændende salat der bliver ekstra god med feta. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Gettyimages Grydebagt brød Bag et lækkert brød i en spejdergryde Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning Natur og friluftsliv
Grøntsager og kylling med mandler, abrikoser og couscous I Marokko bruges der mange tørrede frugter og nødder i maden. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Helstegt ørred med fennikel En hel fisk dampet over grøntsager det gør man ofte i en ovn. Prøv det i en gryde på bål og spis pasta med pesto til. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Gettyimages Jollof-ris Jollof-ris er en risret med grønsager og kød, der spises i hele Vestafrika. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Kylling med saltkogte kartofler og tzatziki Hvis det er din tur til at skrælle kartofler så kan du slippe for at skrælle ved at saltkoge kartoflerne og spise græsk tzatziki til. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning