Foto Morten Hatting Voltelen Bagte kartofler i trylledej Bag en bagekartoffel i bålet uden brug af staniol Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Type: Madlavning
Foto Jesper Hasfeldt Holm-Eriksen Be Bear Grylls Den engelske spejderchef Bear Grylls er et ikon for mange, fordi han er en ægte survivor–i øvrigt med eget tv-program, der kan inspirere til mange aktiviteter. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Trop Senior Type: Klar dig selv Natur og friluftsliv Samarbejdsøvelser
Birkesaft Lav din eget saft fra birketræer Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Natur og friluftsliv Madlavning
Brug dit bål som ovn Har I endnu ikke prøvet at bage på bål, så er det med at komme i gang, for det er super lækkert! Vi giver et indblik i kagebagning-over-bål-kunsten. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Trop Senior Type: Madlavning
Foto Mads Danquah Fladbrød med brændenælder og skvalderkål Find skvalderkål og brændenælder eller andre spiselige planter og brug dem i pandebrød. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Type: Madlavning
Foto Gettyimages Fufu Fufu er Ghanas nationalret. Er den lavet rigtigt, kan den kun spises med fingrene. Typisk bruger man yams, en rodfrugt, der vokser i Ghana. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Getty Images Fyldte kødboller med grøntsagssauté Pocherede kødboller, fyldt med grøntsager. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Grillede majs med avocado og kikærtesalat Kan avocado grilles? Prøv bare, det smager godt, ikke mindst med en spændende salat der bliver ekstra god med feta. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Gettyimages Grydebagt brød Bag et lækkert brød i en spejdergryde Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning Natur og friluftsliv
Grøntsager og kylling med mandler, abrikoser og couscous I Marokko bruges der mange tørrede frugter og nødder i maden. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning