Gå til hovedindhold
Hjem

Main navigation

    • Mærker
    • Aktivitetsdatabasen
    • Inspiration til aktiviteter
    • Friluftsliv
    • Afsted på tur
    • Grej
    • Bålmad
    • Samvær og tryghed
    • Gruppeleder
    • Grenleder
    • Ny leder
    • Bestyrelse
    • Søspejd
    • Divisionen
    • Kurser til ledere
    • Ungdomskurser
    • Onlinekurser
    • Kursusteams
    • Økonomi
    • Hjælp til Gruppeweb
    • Hjælp til Medlemsservice
    • Hjælp til kommunikation
    • Forsikring
    • Blanketter
    • Persondata i Det Danske Spejderkorps
    • Om DDS
    • Oversigt over grupper og divisioner
    • Kontakt organisationen
    • Korpsets vedtægter
    • Korpsets regnskaber og referater
    • Udviklingsplan og strategier
    • Job i DDS
  • Track
  • Kalender
  • Støt DDS
  • Kontakt
  • Presse
  • Job i DDS
  • Bliv spejder
  • Bliv leder
  • Medlemsservice
  • Persondata i DDS
  • Magasiner
  • Spejder Sport
Mad

OPSKRIFT: Vegetarisk one pot pasta

One pot pasta er i løbet af de seneste år blevet en sand go-to klassiker hos mange familier, når børnene er sultne, og maden skal kokkereres i en fart. Og så er retten helt ideel at lave over bål!
16. juni 2020
Af: Sara Schou Holm
One pot pasta er i løbet af de seneste år blevet en sand go-to klassiker hos mange familier, når børnene er sultne, og maden skal kokkereres i en fart. Og så er retten helt ideel at lave over bål!

 

Ca. 4 portioner

Ingredienser:

500 gram pasta.
Olie til stegning.
2 fed hvidløg
1 løg
1 peberfrugt
150 gram spinat (frisk eller frossen)
1 dl fløde
1 dåse hakkede eller flåede tomater
5 dl grøntsagsbouillon
Krydderier efter smag – f.eks. salt, peber, chili og oregano.

Sådan gør du:

  1. Hak hvidløg og løg fint. Svits det i olie i gryden.
  2. Hak peberfrugten og put den i gryden sammen med spinat, krydderier, pasta og dåsen med hakkede eller flåede tomater.
  3. Hæld bouillonen i gryden og lad retten koge under låg i omkring 12 minutter eller til pastaen er færdigkogt og væden er kogt ind. Rør i gryden et par gange undervejs, så du undgår, at retten brænder på.
  4. Rør fløden i saucen og smag til med krydderier.


Servér eventuelt retten med hvidløgsbrød, mozzarella eller revet ost på toppen.

 

Følg med på Facebook

Følg Spejder på Facebook Følg DDS på Facebook

Kontakt

Det Danske Spejderkorps
Arsenalvej 10
1436 København K

Tlf. 32 64 00 50

info@dds.dk

Footer

  • Hurtige genveje
    • Kalender
    • Magasiner
    • Job i DDS
    • Privatlivspolitik
    • Cookiepolitik
    • Nyhedsbreve

Følg os her