Gå til hovedindhold
Hjem

Main navigation

    • Mærker
    • Aktivitetsdatabasen
    • Inspiration til aktiviteter
    • Friluftsliv
    • Afsted på tur
    • Grej
    • Bålmad
    • Samvær og tryghed
    • Gruppeleder
    • Grenleder
    • Ny leder
    • Bestyrelse
    • Søspejd
    • Divisionen
    • Kurser til ledere
    • Ungdomskurser
    • Onlinekurser
    • Kursusteams
    • Økonomi
    • Hjælp til Gruppeweb
    • Hjælp til Medlemsservice
    • Hjælp til kommunikation
    • Forsikring
    • Blanketter
    • Persondata i Det Danske Spejderkorps
    • Om DDS
    • Oversigt over grupper og divisioner
    • Kontakt organisationen
    • Korpsets vedtægter
    • Korpsets regnskaber og referater
    • Udviklingsplan og strategier
    • Job i DDS
  • Track
  • Kalender
  • Støt DDS
  • Kontakt
  • Presse
  • Job i DDS
  • Bliv spejder
  • Bliv leder
  • Medlemsservice
  • Persondata i DDS
  • Magasiner
  • Spejder Sport
Mad

OPSKRIFT: Spaghetti med kødFRIsauce

Til nem bålmad skal der kun bruges en enkelt gryde - og det er selvfølgelig også tilfældet her i den vegetariske udgave af spaghetti med kødsovs. Velbekomme!
19. juni 2020
Af: Redaktionen
Til nem bålmad skal der kun bruges en enkelt gryde - og det er selvfølgelig også tilfældet her i den vegetariske udgave af spaghetti med kødsovs. Velbekomme!


Til ca. 4 portioner


Ingredienser:
500 g spaghetti
Olie til stegning
1 fintsnittet løg
3 fed fintsnittede eller pressede hvidløg
500 gram champignoner
150 g grønne linser
2 gulerødder – revet eller hakket fint
2 dåser flåede, hakkede eller møde tomater
4 dl grøntsagsbouillon
1 dl fløde
2 spsk tomatpuré.
1 tsk sukker
Krydderier efter smag – f.eks. salt, peber, laurbærblade, chiliflager, tørret oregano, rosmarin, tørret timian, spidskommen eller røget paprika.

 

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen som normalt og læg det i en beholder.
  2. Snit champignonerne meget fint og steg dem, til vandet er fordampet.
  3. Tilsæt lidt olie, og svits løg og hvidløg deri.
  4. Tilsæt linser og svits videre i et minut under omrøring.
  5. Tilsæt gulerødder, dåsetomater og tomatpuré. Lad det simre fem minutter.
  6. Hæld grøntsagsbouillon i lidt ad gangen.
  7. Lad retten simre en halv times tid – husk at rør rundt en gang i mellem, så retten ikke brænder fast!
  8. Når linserne er blevet møre, tilsæt så fløde og sukker.
  9. Smag til med krydderier.
  10. Velbekomme!

Følg med på Facebook

Følg Spejder på Facebook Følg DDS på Facebook

Kontakt

Det Danske Spejderkorps
Arsenalvej 10
1436 København K

Tlf. 32 64 00 50

info@dds.dk

Footer

  • Hurtige genveje
    • Kalender
    • Magasiner
    • Job i DDS
    • Privatlivspolitik
    • Cookiepolitik
    • Nyhedsbreve

Følg os her