Mad der dur, på tur

Mad skal der til, hvad end din tur går på fjeldet, på lejr eller til vands. Det skal helst være mad, der kan holde sig udenfor køleskabet, opfylde energibehovet, og så skal det jo også gøre mund og mave glad. Og dér kan det godt være lidt udfordrende på det sidste punkt, hvis det er de samme tre retter man skifter mellem hver gang, om det så er frysetørret mad eller kylling i cola over bål.
På det her kursus lærer du at bruge tørring som konserveringsmetode og hvordan man både forbereder og tilbereder dehydreret mad. På den måde kan du selv fremstille lækker letvægtsmad, lige som du kan lide den; vegetarisk, vegansk, laktosefri, eller med ekstra store portioner.
Kurset veksler mellem teori og praksis, og du får lov til at prøve dine egne ideer af.
Det her kursus er til dig hvis:
- Du vil spise bedre på tur
- Du vil have ny inspiration til spændende madlavningsforløb på dine spejdermøder
- Du vil blive en haj til at bekæmpe madspil
- Du er super nysgerrig på langtidsholdbar mad