Gå til hovedindhold
Hjem

Main navigation

    • Mærker
    • Aktivitetsdatabasen
    • Inspiration til aktiviteter
    • Friluftsliv
    • Afsted på tur
    • Grej
    • Bålmad
    • Samvær og tryghed
    • Gruppeleder
    • Grenleder
    • Ny leder
    • Bestyrelse
    • Søspejd
    • Divisionen
    • Kurser til ledere
    • Ungdomskurser
    • Onlinekurser
    • Kursusteams
    • Økonomi
    • Hjælp til Gruppeweb
    • Hjælp til Medlemsservice
    • Hjælp til kommunikation
    • Forsikring
    • Blanketter
    • Persondata i Det Danske Spejderkorps
    • Om DDS
    • Oversigt over grupper og divisioner
    • Kontakt organisationen
    • Korpsets vedtægter
    • Korpsets regnskaber og referater
    • Udviklingsplan og strategier
    • Job i DDS
  • Track
  • Kalender
  • Støt DDS
  • Kontakt
  • Presse
  • Job i DDS
  • Bliv spejder
  • Bliv leder
  • Medlemsservice
  • Persondata i DDS
  • Magasiner
  • Spejder Sport

Grøn bålmad med børn – Roskilde

Foto Jeppe Carlsen
Har du lyst til at lave mere mad med dine spejdere og få værktøjer til at inddrage børn og unge mere i madlavningen? Så kom på kursus og få inspiration til grøn, velsmagende og mættende bålmad.

Startstidspunkt
man, 13/05/2024 - 17:00
Sluttidspunkt
man, 13/05/2024 - 20:00
Sted
Roskilde
Pris
Gratis
Har du lyst til at lave mere mad med dine spejdere og få værktøjer til at inddrage børn og unge mere i madlavningen? Så kom på kursus og få inspiration til grøn, velsmagende og mættende bålmad.

Kom på kursus med kokke fra Haver til Maver og bliv klogere på, hvordan I tryller simple grøntsager om til lækre måltider, der giver spejderne mod på mere grøn bålmad.

I foråret 2024 udkommer Det Danske Spejderkorps med en kogebog fyldt med grøntsagsbaserede retter. Bogen er udviklet sammen med kokke fra organisationen ”Haver til Maver”, der lærer børn at dyrke og tilberede grøntsager på en sjov og spændende måde. Opskrifterne dækker både nemme og hurtige snacks til spejdermødet og lækker morgenmad, aftensmad og desserter til ture og lejre.

På dette kursus kommer du i Haver til Mavers udekøkken til at prøve retter af fra kogebogen, så du får mere erfaring med at lave velsmagende og mættende mad i det grønne køkken sammen med dine spejdere. Haver til Mavers kokke deler ud af pædagogiske og praktiske fifs til hvordan du giver ansvar til og engagerer børnene i madlavningen – og du byder ind med dine erfaringer, så vi alle sammen kan blive klogere. Vi skal udfordre hinanden i forskellige smageøvelser, lave en enkel aftenret og være kreative med nogle søde retter. Når du tager afsted fra kurset, vil du være klar på at planlægge en mere bæredygtig menu til årets sommerlejr og gøre madlavning til en fælles aktivitet i gruppen.

Kurset afvikles af to kokke fra Haver til Maver og afholdes i Haver til Mavers skolehave i Roskilde.

Kurserne er støttet af Friluftsrådet som del af projektet ”Modig Mad – grøn bålmad til børn og unge".

Læs mere om kogebogen.

Information

Arrangementstype
Fokuskurser
Målgruppe
Ny leder
Grenleder
Gruppeleder
Arrangør

Det Danske Spejderkorps 

Tilmelding

Tilmelding

Tilmeld dig her via medlemsservice 

Sted

Område
Sjælland og Øer
Adresse

Veddelev Bygade 58
4000 Roskilde
Danmark

Følg med på Facebook

Følg Spejder på Facebook Følg DDS på Facebook

Kontakt

Det Danske Spejderkorps
Arsenalvej 10
1436 København K

Tlf. 32 64 00 50

info@dds.dk

Footer

  • Hurtige genveje
    • Kalender
    • Magasiner
    • Job i DDS
    • Privatlivspolitik
    • Cookiepolitik
    • Nyhedsbreve

Følg os her