Bæredygtig mad i børnehøjde i Vestjylland
Tag på madlavnings kursus med Kålklanen. Her fordyber vi os i bæredygtig madlavning, med udgangspunkt i DDS´ nye kogebog ”Ild, Mad og Fællesskab”.
Tag med os på en rejse gennem en verden af klimavenlige retter og lækre smagsoplevelser. Vi vil udforske nye bæredygtige opskrifter, uden at gå på kompromis med smag og kreativitet. Fra bæredygtige måltider til den pædagogisk tilgang i køkkenet. Du vil lære teknikker til at reducere dit klimaaftryk i køkkenet uden at miste den kulinariske glæde. Kurset foregår på Trangia og man vil komme til at teste flere af opskrifterne. Kurserne vil blive udbudt i hele landet i løbet af 2024-2025.
Gå ikke glip af denne mulighed for at udforske nye smagsoplevelser og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.
Kurset er for tropsspejdere og op!
Tropsspejdere, klanspejdere og spejderledere er velkomne.
Så ønsker du også at blive mere klimabevidst når det kommer til madlavning så tag på kursus.
OBS: Nuværende placering er Assenbækmølle. Dette kan ændre sig.