Foto Gettyimages Bage brød i gryde Der er intet som nybagt brød, og du behøver ikke undvære det på spejderlejren! Sådan bager du brød over bål. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Trop Type: Natur og friluftsliv
Foto Morten Hatting Voltelen Bagte kartofler i trylledej Bag en bagekartoffel i bålet uden brug af staniol Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Type: Madlavning
Foto Jesper Hasfeldt Holm-Eriksen Be Bear Grylls Den engelske spejderchef Bear Grylls er et ikon for mange, fordi han er en ægte survivor–i øvrigt med eget tv-program, der kan inspirere til mange aktiviteter. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Trop Senior Type: Klar dig selv Natur og friluftsliv Samarbejdsøvelser
Birkesaft Lav din eget saft fra birketræer Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Natur og friluftsliv Madlavning
Foto Gettyimages Bladaftryk i ler og gips Tryk i ler, støb i gips og lav en smuk samling af gipsafstøbte blade. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Mikro Mini Junior Type: Kreativitet og håndelag Natur og friluftsliv
Book en ildflue Vil I lave naturaktiviteter, så book en ildflue til at komme og besøge jer i gruppen. Det er let og gratis! Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Natur og friluftsliv
Brug dit bål som ovn Har I endnu ikke prøvet at bage på bål, så er det med at komme i gang, for det er super lækkert! Vi giver et indblik i kagebagning-over-bål-kunsten. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Trop Senior Type: Madlavning
Foto Mads Danquah Fladbrød med brændenælder og skvalderkål Find skvalderkål og brændenælder eller andre spiselige planter og brug dem i pandebrød. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Type: Madlavning
Fremstilling af skattekort Aktivitet, der har til formål at øge spejdernes forståelse for kortet og dets anvendelse. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Mini Junior Trop Type: Orientering Natur og friluftsliv
Foto Gettyimages Fufu Fufu er Ghanas nationalret. Er den lavet rigtigt, kan den kun spises med fingrene. Typisk bruger man yams, en rodfrugt, der vokser i Ghana. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning