Gå til hovedindhold
Hjem

Main navigation

    • Mærker
    • Aktivitetsdatabasen
    • Inspiration til aktiviteter
    • Friluftsliv
    • Afsted på tur
    • Grej
    • Bålmad
    • Samvær og tryghed
    • Gruppeleder
    • Grenleder
    • Ny leder
    • Bestyrelse
    • Søspejd
    • Divisionen
    • Kurser til ledere
    • Ungdomskurser
    • Onlinekurser
    • Kursusteams
    • Økonomi
    • Hjælp til Gruppeweb
    • Hjælp til Medlemsservice
    • Hjælp til kommunikation
    • Forsikring
    • Blanketter
    • Persondata i Det Danske Spejderkorps
    • Om DDS
    • Oversigt over grupper og divisioner
    • Kontakt organisationen
    • Korpsets vedtægter
    • Korpsets regnskaber og referater
    • Udviklingsplan og strategier
    • Job i DDS
  • Track
  • Kalender
  • Støt DDS
  • Kontakt
  • Presse
  • Job i DDS
  • Bliv spejder
  • Bliv leder
  • Medlemsservice
  • Persondata i DDS
  • Magasiner
  • Spejder Sport
Aktiviteter

Tangpesto

Foto Gettyimages
Lav pesto med tang i selv har plukket ved stranden
Vejledning

Tangpesto

Put tang, hasselnødder, rapsolie, revet ost, hvidløg, salt og æbleeddike blendes sammen i en blender eller foodprocessor.

Frisk, godt afdryppet tang kan anvendes i stedet for tørret. Du kan prøve med sukkertang, blæretang eller savtang.

Materialer
  • 100 g. tang
  • 15 g. hasselnødder
  • 1 dl koldpresset rapsolie
  • 15 g. revet fast ost (høost, Vesterhavsost, ravost eller bare parmesan)
  • ½ fed hvidløg
  • salt
  • 1 tsk. æbleeddike.
Reflektionsspørgsmål

Hvordan har aktiviteten udfordret spejderne?

Hvad fungerede godt?

Information

Type
Madlavning
Målgruppe
Familiespejder
Mikro
Mini
Junior
Trop
Senior
Varighed
30-60 minutter

Følg med på Facebook

Følg Spejder på Facebook Følg DDS på Facebook

Kontakt

Det Danske Spejderkorps
Arsenalvej 10
1436 København K

Tlf. 32 64 00 50

info@dds.dk

Footer

  • Hurtige genveje
    • Kalender
    • Magasiner
    • Job i DDS
    • Privatlivspolitik
    • Cookiepolitik
    • Nyhedsbreve

Følg os her