Gå til hovedindhold

Top menu

  • Kalender
  • Medlemsservice
  • Magasiner
  • Bliv spejder
  • Bliv leder
  • Om DDS
  • Kontakt
  • Presse
  • Job i DDS
  • Spejder Sport
Hjem

Main navigation

  • Spejdermøder
    • Mærker
    • Aktivitetsdatabasen
    • Aktiviteter
    • Grenleder
    • Spejdermødet
    • Søspejd
  • På tur
    • Adventurespejd
    • Afsted på tur
    • Friluftsliv
    • Grej
    • Hytter
    • International spejder
    • Mad
    • Pakkelister til tur
    • Sikkerhed på tur
  • Ledelsesudvikling
    • For kursusteams
    • Grenleder
    • Ny leder
    • Onlinekurser
    • Styrk fællesskabet
    • Udvikling af ledere
    • Ungdomskurser
  • Gruppeudvikling
    • Samvær og tryghed
    • Bestyrelsesmedlem
    • Den gode division
    • Den gode gruppe
    • Gruppeleder
    • Gruppeweb
    • Kursuskalender
    • Onlinekurser
    • Oversigt over grupper og divisioner
    • Start et projekt
    • Økonomi
  • Værktøjer
    • Kalender
    • PDF kalender 2023
    • Blanketter
    • Den fælles organisation
    • Forsikring
    • Hjælp til kommunikation
    • Hjælp til Medlemsservice
    • Kontakt Korpskontoret
    • Korpsets vedtægter
    • Persondata
    • Regnskaber og referater
    • Vejledninger & guidelines
    • Udviklingsplan & strategier
  • Track
  • Kalender
  • Corona
  • Kontakt
  • Presse
  • Om DDS
  • Spejder Sport

Track menu

  • Skills
  • Patruljeliv
  • Adventure
  • Arrangementer
  • DDS.DK
Aktiviteter

Pasta med bacon og svampesauce

Foto Morten Bjerrum Larsen
En lækker ret til at lave på trangia til fjeldturen eller letvægstturen
Vejledning

Ingredienser

  • 200 gr pasta
  • ¼ pakke tørret bacon i tern
  • 1 lille løg
  • 10 gr tørrede svampe eller cirka 100 gram friske
  • 2 + ½ dl vand (+ evt. 1 dl vand)
  • 1 spsk mælkepulver
  • Olie
  • Basilikum
  • Oregano
  • Salt
  • Peber

Ingredienserne er angivet per person. Fremgangsmåde: 

Hak løg løg og svits det i olien sammen med bacon.

Hæld svampene (+1 dl vand, hvis du bruger tørrede svampe).

Hæld ½ dl vand på og tilsæt mælkepulver og krydderier.

Du kan holde retten varm i din sovepose, mens du nu koger pastaen.

Materialer

Trangia

Gas/sprit

Tændstikker

Reflektionsspørgsmål

Hvordan har aktiviteten udfordret spejderne?

Hvordan har aktiviteten udfordret dig?

Information

Type
Madlavning
Målgruppe
Mini
Junior
Trop
Senior
Varighed
60-90 minutter

Følg med på Facebook

Følg Spejder på Facebook Følg DDS på Facebook

Kontakt

Det Danske Spejderkorps
Arsenalvej 10
1436 København K

Tlf. 32 64 00 50

info@dds.dk

Footer

  • Hurtige genveje
    • Kalender
    • Magasiner
    • Mærker
    • Privatlivspolitik
    • Cookiepolitik
    • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Andre sider
    • Medlemsservice
    • Aktivitetsdatabasen
    • spejder.dk
  • Blanketter
    • Ledererklæring

Følg os her