Gå til hovedindhold
Hjem

Main navigation

    • Mærker
    • Aktivitetsdatabasen
    • Inspiration til aktiviteter
    • Friluftsliv
    • Afsted på tur
    • Grej
    • Bålmad
    • Samvær og tryghed
    • Gruppeleder
    • Grenleder
    • Ny leder
    • Bestyrelse
    • Søspejd
    • Divisionen
    • Kurser til ledere
    • Ungdomskurser
    • Onlinekurser
    • Kursusteams
    • Økonomi
    • Hjælp til Gruppeweb
    • Hjælp til Medlemsservice
    • Hjælp til kommunikation
    • Forsikring
    • Blanketter
    • Persondata i Det Danske Spejderkorps
    • Om DDS
    • Oversigt over grupper og divisioner
    • Kontakt organisationen
    • Korpsets vedtægter
    • Korpsets regnskaber og referater
    • Udviklingsplan og strategier
    • Job i DDS
  • Track
  • Kalender
  • Støt DDS
  • Kontakt
  • Presse
  • Job i DDS
  • Bliv spejder
  • Bliv leder
  • Medlemsservice
  • Persondata i DDS
  • Magasiner
  • Spejder Sport
Kurser

Madkurser

Foto Mads H. Danquah
Kom og lær at lave bæredygtig mad. Alle de opskrifter, vi bruger, tager udgangspunkt i DDS' nye flotte, klimavenlige kogebog: Ild, mad & fællesskab!
30. april 2024
Kom og lær at lave bæredygtig mad. Alle de opskrifter, vi bruger, tager udgangspunkt i DDS' nye flotte, klimavenlige kogebog: Ild, mad & fællesskab!

Målgruppe for kurset: Grenleder, ny leder, gruppeleder, kursusteams, bestyrelse

Længde på kurset: 3 timer

Sted(er): Kurserne vil blive udbudt i hele landet i løbet af 2024-2025.

I foråret 2024 udgav Det Danske Spejderkorps kogebogen ’Ild, mad og fællesskab’. Kogebogen er til dem, der gerne vil lave mere grøn og velsmagende mad i naturen.

Den nye kogebog har fokus på at lade børn og unge komme til gryderne og at acceptere grove løg i maden. Den handler om at skabe positive børnefællesskaber og håb for fremtiden. Kort sagt: Det er bålmad, der er mere bæredygtig, smagfuld og sjov at lave.

I forbindelse med udgivelsen af kogebogen bliver der afholdt en række madkurser til spejderledere. Tag med os på en rejse gennem en verden af klimavenlige retter og lækre smagsoplevelser. Vi vil udforske nye, bæredygtige opskrifter uden at gå på kompromis med smag og kreativitet. Fra bæredygtige måltider til den pædagogiske tilgang i køkkenet. Du vil  lære teknikker til at reducere dit klimaaftryk i køkkenet uden at miste den kulinariske glæde. Og så skal vi selvfølgelig spise den dejlige mad, som vi producerer på kurset.

Gå ikke glip af denne mulighed for at udforske nye smagsoplevelser og bidrage til en mere bæredygtig fremtid – én bid ad gangen!

Find de aktuelle madkurser i kalenderen 

 

Følg med på Facebook

Følg Spejder på Facebook Følg DDS på Facebook

Kontakt

Det Danske Spejderkorps
Arsenalvej 10
1436 København K

Tlf. 32 64 00 50

info@dds.dk

Footer

  • Hurtige genveje
    • Kalender
    • Magasiner
    • Job i DDS
    • Privatlivspolitik
    • Cookiepolitik
    • Nyhedsbreve

Følg os her