Madkurser
Målgruppe for kurset: Grenleder, ny leder, gruppeleder, kursusteams, bestyrelse
Længde på kurset: 3 timer
Sted(er): Kurserne vil blive udbudt i hele landet i løbet af 2024-2025.
I foråret 2024 udgav Det Danske Spejderkorps kogebogen ’Ild, mad og fællesskab’. Kogebogen er til dem, der gerne vil lave mere grøn og velsmagende mad i naturen.
Den nye kogebog har fokus på at lade børn og unge komme til gryderne og at acceptere grove løg i maden. Den handler om at skabe positive børnefællesskaber og håb for fremtiden. Kort sagt: Det er bålmad, der er mere bæredygtig, smagfuld og sjov at lave.
I forbindelse med udgivelsen af kogebogen bliver der afholdt en række madkurser til spejderledere. Tag med os på en rejse gennem en verden af klimavenlige retter og lækre smagsoplevelser. Vi vil udforske nye, bæredygtige opskrifter uden at gå på kompromis med smag og kreativitet. Fra bæredygtige måltider til den pædagogiske tilgang i køkkenet. Du vil lære teknikker til at reducere dit klimaaftryk i køkkenet uden at miste den kulinariske glæde. Og så skal vi selvfølgelig spise den dejlige mad, som vi producerer på kurset.
Gå ikke glip af denne mulighed for at udforske nye smagsoplevelser og bidrage til en mere bæredygtig fremtid – én bid ad gangen!
Find de aktuelle madkurser i kalenderen