Foto Gettyimages Bagte bananer med chokolade En god nem dessert lavet over bål Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Morten Hatting Voltelen Bagte kartofler i trylledej Bag en bagekartoffel i bålet uden brug af staniol Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Type: Madlavning
Foto Morten Voltelen Barometer Hvor afhængig er du af din smart phone? Hvor vild er du med at skide i skoven? Hvem i patruljen tør spise en død græshoppe? Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Junior Trop Senior Type: Evaluering og refleksion Klar dig selv Kommunikation Leg Samarbejdsøvelser Sundhed
Foto Morten Bjerrum Larsen Bedste spejderoplevelse - Tegning Alle spejdere tegner deres bedste spejderoplevelse. Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Junior Type: Evaluering og refleksion Kreativitet og håndelag
Foto Jan Vestergaard Bedstemors Lov - evaluering Bedstemors Lov er en konstruktiv og anerkendende evalueringsmetode, der kan anvendes til både personlige, men også forløbs evalueringer. Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Junior Trop Senior Type: Evaluering og refleksion
Birkesaft Lav din eget saft fra birketræer Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Natur og friluftsliv Madlavning
Brug dit bål som ovn Har I endnu ikke prøvet at bage på bål, så er det med at komme i gang, for det er super lækkert! Vi giver et indblik i kagebagning-over-bål-kunsten. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Trop Senior Type: Madlavning
Brug en observatør Forbedre mødet eller projekt ved hjælp af en observatør. Varighed: 90-120 minutter Målgruppe: Senior Type: Evaluering og refleksion Kommunikation
Foto Gettyimages Citruslimonade Citruslimonade af appelsiner og citroner Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Dilemmahatten Skriv dine dilemmaer om rygning, alkohol og personlige grænser ned anonymt og og lad dine spejdervenner løse dem Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Trop Type: Evaluering og refleksion Kommunikation Samarbejdsøvelser Sundhed