Jump to Navigation

Frivillig job: ˋSkal Det Danske Spejderkorps påvirke…;

Frivillig job: ˋSkal Det Danske Spejderkorps påvirke…;

Nyhed

Frivillig job: ˋSkal Det Danske Spejderkorps påvirke…;
4.03.16
Børns og unges vilkår for udvikling og indflydelse i det omkringliggende samfund? Børn og unges rettigheder til friluftsliv og naturoplevelser? Sidder du og tænker ”JA TAK”, så læs videre..
Nøgleord:
, , , , ,
4 Anbefaling

Eksterne relationer og repræsentation

I underudvalget ”Vilkår” under DDS Relationer arbejder vi med eksterne relationer og repræsentation af Det Danske Spejderkorps’ holdninger og interesser. Der er flere forskellige platforme, hvor Det Danske Spejderkorps har en stemme og er med til at sikre gode vilkår for spejderarbejdet.

Det Danske Spejderkorps er således repræsenteret i mange forskellige sammenhænge. Repræsentationsarbejdet er varierende i form, men omfatter bl.a. deltagelse i generalforsamlinger, konferencer, udvalgsarbejde, arbejdsgrupper, workshops og høringsmuligheder.

Lyder det som noget for dig?

Udvalget består af en håndfuld søde og engagerede spejdere, men vi kunne godt bruge et par hoveder og hænder mere. Måske er det dig?

Så send e-mail med et par linjer om dig selv til formand Camilla Simonsen på e-mail: camilla.m.simonsen@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan også læse mere om udvalget her http://dds.dk/vilkaar. Eller du kan se et eksempel på en af vores repræsentationsopgaver her: http://dds.dk/nyheder/2015/10/4/konference-om-det-dobbelte-demokrati

Anbefalet af 4