Jump to Navigation

Frivillig job: Brænder du for FN’s verdensmål om ligestilling?

Frivillig job: Brænder du for FN’s verdensmål om ligestilling?

Nyhed

Frivillig job: Brænder du for FN’s verdensmål om ligestilling?
4.03.16
Så har du mulighed for at repræsentere Dansk Ungdoms Fællesråd og Det Danske Spejderkorps til verdens største konference med fokus på kvinders ligestilling
Nøgleord:
, , , ,
1 Anbefaling

Verdens største konference med fokus på kvinders ligestilling, reproduktive sundhed og rettigheder kommer til Danmark. Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) har fået 5 pladser til Women Deliver Konferencen, og du har mulighed for at blive én af deltagerne i en konference med internationale ledere, NGO’er, aktivister, forskere, medier og unge.

Fokus for konferencen vil blandt andet være, hvordan FNs nye Verdensmål, der relaterer sig til piger og kvinder, kan implementeres. Women Deliver fokuserer særligt på unge og har derfor arrangeret en ungdomskonference forud for selve hovedkonferencen, hvor 500 unge fra 125 lande forventes at deltage.

Hvis du er:

  • mellem 18-30 år
  • brænder for ligestillingsspørgsmål
  • interesseret i at repræsentere DUF’s værdier
  • motiveret for at bruge din nye viden i DDS Relationer/Vilkår, som er det udvalg i DDS, der arbejder med eksterne relationer, repræsentation og politik

Er det dig, vi søger?

Send dit spejder CV og en kort ansøgning (max 1 side), hvor du fortæller om din motivation for at deltage i konferencen til Camilla M. Simonsen på camilla.m.simonsen@gmail.com. Ansøgningsfrist er d. 11. marts kl. 12. Herefter udvælges den bedste kandidat fra DDS, som indstilles til DUF, som herefter afgør, hvem de 5 pladser går til.

Praktisk information

Women Deliver Konferencen finder sted i København i dagene d. 16-19. maj 2016 (inkl. Ungekonferencen) i Bella Centret i København. I tillæg afholder DUF konferencen ”Unge kvinder tager lederskab” d. 21. maj, hvor du også er velkommen til at deltage.

Du kan læse mere om Women Deliver, programmet og konferencens talere på www.wd2016.org/ og i det vedhæftede dokument, der er særligt henvendt til unge deltagere.

Hent mere information

Anbefalet af 1