Jump to Navigation

Webinarer om 'Lederrekruttering' og 'Den røde tråd'

Webinarer om 'Lederrekruttering' og 'Den røde tråd'

Nyhed

Webinarer om 'Lederrekruttering' og 'Den røde tråd'
26.02.16
I marts kan du deltage i to webinarer om gruppeudvikling. Deltag online hjemmefra stuen, og bliv klogere på lederrekruttering og at skabe en rød tråd i spejdergruppens aktiviteter.
Oprettet af
Peter Kondrup Maul
2 Anbefaling

Med udgangspunkt i bogen ’Den gode gruppe’ bliver der i marts afholdt to korte webinarer med tips til at udvikle spejdergruppen. Webinarerne er for alle med interesse i gruppeudvikling – både gruppeledere og andre i ledergruppen eller bestyrelsen.

De to første online oplæg foregår d. 9. og 14. marts, og tanken er, at der året ud løbende bliver mulighed for at deltage i flere webinarer om gruppeudvikling.

HVAD ER ET WEBINAR?

Et webinar er online undervisning til dig, der gerne vil lære nyt og få inspiration, mens du sidder hjemme i stuen foran en computer eller tablet. Webinaret foregår live, og du kan følge oplægsholderens slideshow og stille spørgsmål via en chat. Det eneste, det kræver for at deltage i et webinar, er en computer eller tablet med internetadgang.

DELTAG I DE TO FØRSTE WEBINARER

  • Lederrekruttering og fastholdelse

Onsdag d. 9. marts kl. 20.00-20.45

Få inspiration og gode idéer til, hvordan I kan rekruttere nye ledere til jeres gruppe og sikre, at I fastholder de ledere, I allerede har. Webinaret gennemgår eksempler og afprøvede metoder fra andre spejdergrupper.
Oplægsholder: Udviklingskonsulent Joan Locht
Deltagerantal: Maks. 25

  • Skab en rød tråd i spejderarbejdet

Mandag d. 14. marts kl. 20.00-20.45

Få metoder og idéer til at skabe en samlet spejderoplevelse for jeres spejdere op igennem deres spejdertid i de forskellige afdelinger. Webinaret gennemgår eksempler og afprøvede metoder fra andre spejdergrupper.
Oplægsholder: Udviklingskonsulent Stinne Busted Frederiksen
Deltagerantal: Maks. 25

Tilmeld dig senest d. 8. marts på kursus@korpskontoret.dk. Skriv, hvilke(t) webinar(er) du gerne vil deltage i. Så modtager du på mail et link til webinaret.

Anbefalet af 2