Jump to Navigation

Vær de unges stemme på folkemødet 2016

Vær de unges stemme på folkemødet 2016

Nyhed

Vær de unges stemme på folkemødet 2016
25.02.16
Er du mellem 15-18 år, og er du klar på at tale Spejdernes og de unges sag på årets folkemøde? Så ansøg om at blive ung talsperson for Spejderne til sommer!
Oprettet af
Peter Kondrup Maul
2 Anbefaling

HVEM: Spejdere fra alle korps i alderen 15-18 år.

HVAD OG HVORFOR: Vær med til at tale Spejdernes sag sammen med andre unge spejdere og kom med Spejderne til Folkemødet på Bornholm. Her bliver din opgave at deltage i forskellige events og tale med politikere, meningsdannere, mulige samarbejdspartnere og folk i det hele taget.

På den måde kan du være med til at vise unges samfundsengagement, og hvordan spejderbevægelsen udvikler børn og unge.

HVOR OG HVORNÅR: Folkemødet foregår i Allinge på Bornholm fra torsdag d. 16.6 til søndag d. 19.6. 2016. Du skal have mulighed for at være med alle dage, og vi sørger for fælles transport, mad og overnatning i telt.

FORBEREDELSE: Før folkemødet holder vi en forberedelsesweekend, hvor du lærer at blive god til at komme ud med dit budskab, bliver klogere på, hvad Spejderne tager med på folkemødet og møder den patrulje, du skal arbejde sammen med. Denne weekend er d. 29.4.-1.5. 2016

ANSØGNING: Der er plads til ca. 12 unge talspersoner, så hvis det lyder som noget for dig, skal du sende en mail til Nanna på nfk@pigespejder.dk senest d. 22.3. 2016. I mailen skal du fortælle, hvorfor du gerne vil med, din fødselsdato, hvor du er spejder, og hvordan vi får fat i dig. Start-april får du svar på din ansøgning.

Billeder

4 billeder
Se alle

Anbefalet af 2