Jump to Navigation

Det Danske Spejderkorps er blevet repræsenteret i Nationalparkrådet Skjoldungelandet

Det Danske Spejderkorps er blevet repræsenteret i Nationalparkrådet Skjoldungelandet

Nyhed

Det Danske Spejderkorps er blevet repræsenteret i Nationalparkrådet Skjoldungelandet
25.02.16
Ny Nationalpark Skjoldungernes Land skaber spændende muligheder for spejdere i alle aldre.
Nøgleord:
, , , ,
1 Anbefaling

Foto: Peter Helles Eriksen

Det Danske Spejderkorps er blevet repræsenteret i Nationalparkrådet Skjoldungelandet ved Brian Petersen, gruppeleder hos Ræven Skibby Trop og Flok

Nationalpark Skjoldungernes Land er et areal på 170 km2 heraf landareal på 108 km2. Omkring 65 km2 af landarealet er fredet, 89 km2 er udpeget som internationale Natura 2000 områder. Roskilde Fjord giver nationalparken næsten 99 km kilometer kystlinje inde i lande. Kortsagt er Nationalpark Skjoldungernes Land det perfekte område til spejderaktiviteter til lands og til vands med et stort udbud af naturlejerpladser, hytter og spændende aktiviteter. 

Brian Petersen glæder sig til at komme igang med arbejdet om at sikre, at Nationalparken bliver et fantastisk sted for børn og unge: 

Jeg skal gøre mit bedste for at sætte DDS aftryk på Nationalparken til glæde og gavn for børn og unge, store og små spejdere, så de nu og i fremtiden kan få en fed oplevelse af den fantastiske danske natur

Nationalparkrådet er i øjeblikket i "idefasen" hvor der indsamles gode ideer og visioner, som der skal arbejdes med de kommende år. Derfor kunne det være spændende at høre om ideer fra medlemmer i DDS. Ligger du inde med en god ide, som Brian kan tage med videre i sit repræsentationsarbejde for DDS, så skriv til Brian Petersen på e-mail: briansode12@gmail.com.

Baggrundsinformation:

Der er tre kommuner i Nationalparken Skjoldungernes Land: Roskilde Kommune, Lejre Kommune og Frederikssund Kommune

Læs mere om idefasen: http://nationalparkskjoldungernesland.dk/nyheder-skjoldungernes-land/2016/kom-  med-ideer-til-den-nye-

Synes du også, at repræsentationsarbejde lyder spændende, så har du mulighed for at være med. Udvalget DDS Relationer/Vilkår, som er ansvarlig for korpsets repræsentationsarbejde, søger ligenu flere medlemmer. Er du interesseret, så kontakt Camilla M. Simonsen på camilla.m.simonsen@gmail.com

Anbefalet af 1