Jump to Navigation

Kan du skabe spændende oplevelser for 40.000 spejdere?

Kan du skabe spændende oplevelser for 40.000 spejdere?

Nyhed

Kan du skabe spændende oplevelser for 40.000 spejdere?
15.02.16
Har du det store overblik? Er du rutineret i frivillig ledelse? 2 funktionschefer med gode leder– og samarbejdsevner søges til Spejdernes lejr 2017.
Nøgleord:
, ,
Oprettet af
Trine Hansen
0 Anbefaling

Om Spejdernes Lejr

Spejdernes Lejr 2017 er med 40.000 danske og internationale spejdere Danmarks historiens største spejderlejr og Danmarks stærkeste fællesskab. Hovedmålgruppen for lejren er de 10-17-årige og temaet er, at vi sætter spor i os selv, hinanden og omverdenen. Lejren planlægges af de fem korps i foreningen ”Spejderne” og i tæt samarbejde med Sønderborg Kommune. Lejren kommer til at foregå i naturskønne omgivelser i udkanten af Sønderborg, og planlægges af en frivillig stab, der arbejder i tre år på at få alt klar.

Din rolle som funktionschef

Som funktionschef har du det overordnede ansvar for Aktivitets- og Uddannelsesudvalget (AKU) under Spejdernes Lejr. Du har et stort og overordnet ansvar for trivsel af en masse mennesker i de forskellige arbejdsgrupper, og sikrer et godt og positivt samarbejde om opgaverne.

Som funktionschef arbejder du i tæt makkerskab med den anden funktionschef vi også søger.
Du er ansvarlig for at lede og samle hovedudvalget (6-7 personer i dag) og arbejdsgrupperne (4 arbejdsgrupper med hver deres formænd, der arbejder som ’makkerpar’) med teams herunder.

Du er som funktionschef en del af lejrledelsen og med til at tage beslutningerne og øve indflydelse på den samlede lejrs beslutningstagen på konkrete områder. Ligesom du deltager i lejrledelsens møder som repræsentant for AKU. Samtidigt deltager du også på i AKU’s møderække henover året og i planlægningsarbejdet.

Du har ansvar for rekrutteringen af frivillige til hovedudvalget og arbejdsgruppeformænd, så det er en fordel, hvis du har et bredt, personligt netværk at trække på i den forbindelse. Arbejdsgrupperne er forsat under etablering, så denne del er ret afgørende i den kommende periode.

Vi arbejder alle tæt på målgruppen, som jo er børn og unge. Det skal vi alle have for øje hele vejen i planlægningen, så aktiviteterne vækker begejstring hos målgruppen i sidste ende. Det er vigtigt, at du er med til holde dette fokus i indstilling og handling.

Din baggrund

Måske beskæftiger du dig til dagligt med ledelse, evt. projektledelse, fra det frivillige område med børn og unge, men også gerne fra din professionelle karriere. Vi har nemlig brug for personer med et godt overblik og evnen til at påtage sig et overordnet helhedsansvar for en stor event.

  • Du er god til at lede, motivere og inspirere dine medmennesker
  • Du har en naturlig interesse for planlægning og struktur og trives med dette
  • Du er god til at lave projektplaner, styre projekter igennem, herunder sikre fremdrift for at komme godt og endeligt i mål
  • Du er god til at se overordnet på projektet og give operationel sparring til andre

Kender du allerede din makker?

Det vil være en stor fordel, men ikke et krav, da der er fart på projektet, hvis du kender en makker, der kunne være interesseret i at løfte opgaven sammen med dig. Måske en som du har arbejdet godt sammen med før.

Sådan søger du stillingen:

Vi glæder os til at modtage en kort motiveret ansøgning på max. én A4 side til lc@sl2017.dk
Vi behandler ansøgningerne løbende og vender hurtigt tilbage.

Du kan høre mere om stillingen hos:
Søren Hesseldahl
Konstitueret Lejrchef
Spejdernes Lejr 2017
she@sl2017.dk
Tel +45 2330 7104