Jump to Navigation

Besøg en spejderefterskole på Efterskolernes Aften

Besøg en spejderefterskole på Efterskolernes Aften

Nyhed

Besøg en spejderefterskole på Efterskolernes Aften
8.01.16
Onsdag den 13. januar er der Efterskolernes Aften. Her holder de to spejderefterskoler Brejning og Korinth åbent hus.
Nøgleord:
, , , ,
Oprettet af
Peter Kondrup Maul
1 Anbefaling

Er du glad for friluftsliv, fællesskab og udfordringer, skulle du måske overveje at tage på spejderefterskole. Onsdag den 13. januar er der Efterskolernes Aften, hvor de to spejderefterskoler Brejning og Korinth holder åbent hus sammen med resten af efterskolerne i Danmark.

Efterskolernes aften er en god mulighed for potentielle kommende elever at besøge efterskolerne, møde elever og lærere og indsnuse den særlige ånd, der er på spejderefterskoler. Begge efterskoler holder åbent hus fra kl. 18-21.

BREJNING EFTERSKOLE

Brejning Efterskole ligger mellem Vejle og Fredericia. På Efterskolernes Aften slår de dørene op for et specielt program med bl.a. spil på boldbanen, klatring med murerlamper på skolens klatrevæg, træning i motionsrummet, filmvisning i Wii-rummet, en masse hygge og forfriskninger.

På aftenen vil man også kunne opleve skolens fem linjefag: Adventure, Gourmet, Innovation, Outdoor og Wellness.

KORINTH EFTERSKOLE

Ligger nær Faaborg på Fyn. På Efterskolernes Aften kan du få indblik i livet på en spejderefterskole. Du kan smage gourmetmad, som skolens elever har kræset for, du kan hygge i skolens bålhytte, prøve at klatre og meget andet. Og så kan du naturligvis tale med lærere og elever om livet på skolen.

TROPSLEDER: PROP DINE SPEJDERE I BILEN OG KØR UD

De seneste år oplever efterskolerne, at det ikke kun er unge, der kommer på besøg sammen med deres forældre. Stadig flere tropsledere tager turen ud på Efterskolernes Dag sammen med 3-4 spejdere fra gruppen, der måske gerne vil prøve et år på efterskole.

Billeder

4 billeder
Se alle

Anbefalet af 1