Jump to Navigation

Tre vilde påskekurser for tropsspejdere

Tre vilde påskekurser for tropsspejdere

Nyhed

Tre vilde påskekurser for tropsspejdere
20.01.16
I påsken 2016 kan tropsspejdere komme på tre patruljekurser. Kurserne foregår på spejdercentrene Egemosen, Forlev og Toggerbo.
Nøgleord:
, , , , , ,
Oprettet af
Peter Kondrup Maul
0 Anbefaling

Kender du en tropsspejder, der kunne bruge et ordentligt skud spejderoplevelser i påsken? Så er der heldigvis tre vilde patruljekurser. Kurserne er for alle tropsspejdere i alderen 12-16 år, og man tilmelder sig patruljevis.

  • EGEMOSEN (NORDSJÆLLAND)

Temaet for Egemosens påskekursus er ”De overlevende” og foregår omkring år 2026, hvor det danske samfund ligger i ruiner, og de fleste er flygtet fra landet. Det er farligt at færdes i gaderne, og de tilbageværende spejdere er sidste håb for at genoprette orden i samfundet.

Tjek kurset ud på egemosen.dk eller find det på Facebook.
Dato: 24.-28. marts.

  • FORLEV (NÆR SKANDERBORG)

Forlev omdannes i påsken til intet ringere end Hogwarts – skolen for heksekunster og troldmandskab. Kurset har plads til intet mindre end 300 tropsspejdere fra nær og fjern.

Tjek kurset ud på forlev.dk eller find det på Facebook.
Dato: 19.-26. marts. 

  • TOGGERBO (DJURSLAND)

TV-selskabet Togg Productions indtager i påsken spejdercentret Toggerbo. Her får spejderne mulighed for at deltage i optagelserne af helt nye TV-programmer inden for så forskellige genrer som reality-programmer og spændende naturdokumentarer. Programmerne afdækker alle former for konkurrence, samarbejde og udvikling.

Tjek kurset ud på toggerbo.dk eller find det på Facebook.
Dato: 20.-26. marts.

OGSÅ PÅSKEKURSUS FOR SENIORER

Seniorspejdere kan også komme på kursus i påsken. De spritnye PLUS-kurser har nemlig premiere i påsken med kurset PLUS PEIKO. Find kurset på move.dds.dk og spred ordet blandt seniorspejderne i din gruppe. Tilmeldingfrist er 19. februar. 

VIDEO: PÅSKEKURSUS (2015) - DERFOR ER DET FEDT!