Jump to Navigation

Hvad er værdien af spejderarbejdet?

Hvad er værdien af spejderarbejdet?

Nyhed

Hvad er værdien af spejderarbejdet?
19.01.16
Vil du arbejde for at øge samfundets anerkendelse af det frivillige arbejde? Har du lyst til at være en del af et nordisk samarbejde, som skal være med til at sikre spejdernes fremtidige indflydelse?
2 Anbefaling

Nordisk spejderkomité har besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, som skal undersøge værdien af spejderarbejdet. Lige nu søges der 2 danskere til arbejdsgruppen, som kommer til at bestå af repræsentanter fra alle de nordiske lande.

Arbejdsgruppen skal i løbet af det næste år udarbejde en analyse af værdien af spejderarbejdet. Der skal også udarbejdes en rapport på baggrund af analysen, der bl.a. skal indeholde konkrete forslag til hvordan vi opnår en større anerkendelse af det frivillige arbejde på tværs af de nordiske lande.

Synes du, det dette lyder som en spændende opgave og er du klar til at indgå i et bredt nordisk samarbejde? Send en ansøgning hvor du kort beskriver din erfaring med at udarbejde analyser, arbejde med eksterne relationer eller anden relevant erfaring samt din personlige motivation til spejderiverden@gmail.com senest d. 31. januar.

Anbefalet af 2